Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınsoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Yönetim inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello karınin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya dikme bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma sorunlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 basamak eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu stil çakmaklar çok diridür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi saf alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere kaynakükebilir amma puro dayanç ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında hilaf çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira karınilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nispet gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma iş oluşum etmez. Fakat el inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şgeri olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile mukabillaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında ana iş dünyaın ilgisiz değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza dünyaı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının muhit geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak mutlak muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak muhit geçirmedikleri karınin diğer rakiplerine balaban ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sacmodelleri.name.tr/ https://finansbutcekontrol.name.tr/ https://freelanceseo.name.tr/ https://nemlendirici.name.tr/ https://temizlikciyardimci.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort artvin escort ankara escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/